Workshop Upcycle je kledingkast

Geef je vergeten kleding een tweede leven
Je herkent het vast: het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken terwijl je kast vol ligt met van alles en nog wat. Mooie, kwalitatieve stoffen, een print waar je verliefd op werd of gewoon je lievelingsbroek die versleten is.  De stapel kleding  die je  niet draagt groeit.

Tijdens deze workshop kan ik je helpen om eindelijk eens iets met die stapel kleding te doen.

Wat kan je verwachten van de workshop?

We geven je ongedragen kledingstukken een tweede leven. Fleur je spijkerjasje op met mooie geborduurde bloemen, of combineer twee T-shirts tot één.

Samen kijken we wat mogelijk is met je oude kledingstuk en maken we iets dat bij je past. Ik geef je tips over hoe je kapotte kleding kan repareren zodat deze nog een ronde mee kan. Je gaat naar huis met een kledingstuk dat je weer wilt dragen en ideeën om thuis aan de slag te gaan.

Is deze workshop geschikt voor jou?

Er is altijd een manier op je kleding te upcyclen. Daarom is deze workshop ook geschikt voor iedereen. Het maakt niet uit of je twee linkerhanden hebt of juist super creatief bent. Samen vinden we een manier waarop jij iets kunt maken waar je blij van wordt.

Wat neem je mee?

Je neemt minimaal twee kledingstukken mee. Zo heb je nog wat te kiezen én kan je meerdere projecten afronden tijdens de workshop.

Heb je zelf geen kleding om mee te werken? Dat is geen probleem. Geef het van tevoren door en ik zorg voor kledingstukken om uit te kiezen.

Praktische informatie

  • Tijdsduur: 3 uur
  • Prijs: €40 p.p (inclusief BTW)
  • Inclusief: locatie, materialen, gebruik naaimachine, koffie/thee & iets lekkers
  • Aantal deelnemers: 4-8 personen

Wat anderen vonden van de workshop

De Upcycle kledingworkshop was leuk, gezellig, inspirerend en speciaal! Annelies laat je echt op een andere manier naar oude kleding kijken en heeft goede voorbeelden en tips over hoe je je kleding een nieuw leven in kan blazen.

Ik heb al enige naaiervaring en door de workshop ben ik geïnspireerd geraakt om meer met oude kleding te doen en heb ik een geweldig nieuw shirt gemaakt! Maar ook zonder enige ervaring kan Annelies je heel goed helpen en heb je sowieso een leuke middag. Jorien Scholtens

Na de workshop bij Annelies, ben ik thuis gelijk verder gegaan met het borduren van bloemen op mijn vest. Ik had namelijk nog een oud vest, die nog mooi maar een beetje saai was. Annelies kwam gelijk met een paar goede ideeën waaronder bloemen erop borduren. En dat vond ik echt super leuk!

Ik zou iedereen de workshop aanraden, het is een onwijs gezellig middag en je kledingkast zit weer vol met leuke dingen!’

Didy Bos

Contact

info@perabuijs.nl
Studio 30
CAB-rondom 90a
3534 BE Utrecht