Een garderobe die jou doet stralen! 

Een kast vol en toch pak je vaak dat oude vertrouwde setje uit de kast. Heerlijk veilig. Of die ene outfit is gewoon top, dus je favoriete. Hoe dan ook. Je kast hangt, naast die paar items die je veelvuldig draagt, vol stof happende kledingstukken. Kortom, stralen doe je op dit moment niet met de kleren in je kast.

Wij zijn er 100% van overtuigd dat dit ook anders kan.

Herontdek je kledingstijl & garderobe

Tijdens dit event doorloop je deze ontdekkingstocht stap voor stap. De dag is opgesplitst in twee delen. In de ochtend (her)ontdek je samen met Mirjam je eigen kledingstijl. Na de lunch helpt Annelies je je vergeten kleding uit je huidige kast nieuw leven in te blazen.

We hebben één van de tofste tweedehands- en vintage kledingwinkels van Utrecht tot onze beschikking: No Vintage Phobia. Daardoor kunnen we je met concrete voorbeelden nog beter inzicht geven in jouw persoonlijke kledingstijl.

Wat kan je verwachten:

 • Inzicht in jouw persoonlijke look
 • Je ontdekt de juiste pasvormen voor jouw lichaamsbouw
 • Je leert begrijpen waarom sommige kleuren wel en sommige kleuren niet voor je werken
 • Je komt erachter welke materialen het beste passen bij jouw look & pasvorm
 • Tips & tricks om het combineren van kleding onder de knie te krijgen
 • Inspirerende tips om vergeten items uit je kast weer nieuw leven in te blazen.
 • Basiskennis om kleding te vermaken. Je mag namelijk een item van thuis meenemen. Kies een item dat je prachtig vindt, maar om onverklaarbare reden nooit draagt. Wij weten er wel raadt mee! Annelies vermaakt de kleding ter plekke voor je. Of je raakt geïnspireerd om bijvoorbeeld een eigen bandana te maken.  Eentje waarmee je menig outfit in je kast helemaal af maakt.

Kortom:  Een dag bomvol inspiratie & praktische tips & tricks waarmee je zelf je eigen kledingkast onder handen kan gaan nemen. Zodat ook jij straks een garderobe hebt met alleen maar items die je ook daadwerkelijk stuk voor stuk met heel veel plezier draagt.

Om thuis een vliegende start te maken, eindig je de dag sowieso met:

– Je eigen stijlpaspoort waarin je jouw look, pasvorm, kleuren en materiaal nog eens haarfijn kan teruglezen

– Minimaal één ‘vergeten’ kledingstuk uit je kast dat je weer met plezier gaat dragen

De workshop kost 99 euro p.p. (incl btw & uitgebreide lunch).

Wil je je aanmelden? Laat je email adres achter en wij nemen contact met je op!

Meld je je samen aan met een vriend, vriendin, familielid, buuf etc, dan krijg je 10% korting op elk ticket!

 

Ervaringen

Wat een heerlijke dag gehad afgelopen zondag. Mirjam staat de hele dag tot je beschikking met tips en trics en crea Annelies maakt van je net niet spijkerbroek of jurk een fantastisch item. Ik ben er klaar voor om mijn kledingkast nieuw leven in te blazen! Maar als ik er niet uit kom dan twijfel ik geen moment om Mir thuis uit te nodigen voor een kast sessie! Eveline

Het was top om deel te nemen! Vandaag naar kantoor in mn nieuwe/oude vest (door Annelies prachtig en supersnel gemaakt uit een jurk die al tijden in de kast hing) en mn blouse in mn broek gestopt maar aan de achterkant lang dankzij de stylingkennis die ik van Mirjam heb gekregen. #topteam #sustainablefashion

Rachel

Over ons

Mirjam

Mirjam is stijlcoach en founder van het concept Smart Wardrobe. Zij adviseert en inspireert al jaren mensen om tot een slimmere garderobe te komen. Eentje waarin elk item helemaal jij is. En je dus elke dag met een big smile de deur uit loopt. Een mooie bijkomstigheid, stof happende kledingitems zijn verledentijd. Slim voor jezelf én het milieu, zeg maar.

Annelies

Annelies heeft een eigen naaiatelier, Per Abuijs. Zij helpt anderen kleding uit hun kast op zo’n wijze te vermaken, dat het weer draagbaar wordt. En dan praten we niet over het verstellen van een knoopje. Nee ze inspireert je om van een trui een vest te maken. Of van een jurk een rokje. Met 1 doel: het vermaakte item passend maken bij jouw stijl, zodat je het met veel plezier volop gaat dragen. 

Locatie

No Vintage Phobia

De workshop vindt plaats in No Vintage Phobia, een winkel met tweedehands en vintage kleding. De winkel is die dag alleen voor ons open. Snuffellen, passen en/of kopen, ’t kan allemaal.

Wie weet scoor je wel een pareltje 🙂

Praktische informatie

 • Wanneer: 12 mei
 • Tijdstip: 10:30 – 16:30
 • Locatie: No Vintage Phobia, Willemstraat 57, Utrecht
 • Inclusief: thee/koffie, lunch, hapjes
 • Aantal deelnemers: 6-8 personen
 • Prijs: €99,- p.p. (incl. btw & uitgebreide lunch)