Custom Designs

Op zoek naar een uniek en exclusief ontwerp? Help ik je mee! Ik ontwerp met liefde een kledingstuk speciaal voor jou. Neem direct contact op of bekijk eerst rustig of mijn stijl je aanspreekt en hoe het komen tot zo’n ontwerp precies in zijn werk gaat.

Hoe krijg je een custom design in handen?

Heel gemakkelijk. Stuur me een berichtje om me te laten weten dat je op zoek bent naar een tof ontwerp. We maken dan een afspraak en je komt naar mijn atelier om je wensen door te spreken. Ik zal dan ook je maten opnemen. Wil je liever alles digitaal regelen? Geen probleem, kan ook! Ik stuur je dan instructies zodat je je eigen maten kunt opnemen.

Ontwerpen maken

Op basis van jouw wensen maak ik een aantal mooie ontwerpen waaruit je kunt kiezen. Mocht ik een duidelijke favoriet hebben, laat ik je dat altijd weten en leg je ook uit waarom dat zo is. Per ontwerp maak ik inzichtelijk hoeveel het kledingstuk gaat kosten. Hierbij houd ik rekening met materiaalkosten en het aantal uren dat ik kwijt ben om het kledingstuk te maken.

Ontwerp kiezen

Zodra je jouw favoriete design hebt gekozen een aanbetaling van 50% hebt gedaan, ga ik aan de slag om het ontwerp om te zetten naar een patroon en het in elkaar zetten van het kledingstuk. Ik houd je tijdens deze fase op de hoogte van mijn vorderingen zodat je uiteindelijk precies weet hoe jouw kledingstuk tot stand is gekomen.

Doorpassen

Ik ben ervan overtuigd dat pasvorm een hele belangrijke rol speelt in hoe graag je een kledingstuk draagt. Daarom plannen we altijd een pasronde vóórdat ik het kledingstuk afwerk. Tijdens het doorpassen nemen we door of alles naar wens is en spreken we af welke aanpassingen ik nog ga doen.

Klaar om te dragen

Na onze afspraak rond ik het kledingstuk af en zorg ik ervoor dat het klaar is om op te halen. Het hele proces, van jouw eerste berichtje tot het moment dat je het ontwerp in je handen hebt, duurt ongeveer 3 tot 4 weken.

Prijzen

De prijs van een custom design is afhankelijk van een aantal factoren zoals de moeilijkheid van het ontwerp, de tijd die het kost om het kledingstuk in elkaar te zetten en de stoffen die ik gebruik. Hieronder zie je een prijslijst om je een idee te geven van de kosten. Alle prijzen zijn vanaf prijzen.

Jas – €300
Broek – €250
Jurk – €250
Rok – €120
T-shirt – €70
Overhemd – €150
Co-ord – €400
Maatpak – €1000

Yes, ik wil een custom design

Stuur me hieronder een berichtje en ik neem binnen 2 dagen contact met je op.